diumenge, 1 de juny del 2014

seguim


En les dues darreres residències a Tàrrega, els darrers dies d'abril primer, a mitjans de maig després, les coses s'ha remogut, algunes s'han posat a lloc, d'altres han desaparegut, d'altres han arribat per a quedar-se.

La companyia està afermada.

Hem treballat a l'espai. Hem tastat la música, i li hem brindat el seu lloc. Hem investigat els objectes i hem decidit quins es queden, quins ens manquen. Ens hem submergit en les emocions i n'hem fugit també, a estones.

Hem composat i descomposat escenes, relacions, tesitures, somnis, itineraris...

Demà ens trobem totxs a Tàrrega altra vegada. Encarem el final d'aquesta segona fase. Caminem cap a l'assaig obert que farem el 18 de juny, on la proposta ja ha de ser prou elaborada per a compartir-la, rebre'n feed-back i acabar-la de treballar en la tercera fase que passarà des de finals d'agost fins a Fira, l'estrena, el moment d'obrir l'experiència amb lxs espectadorxs.

* * *

Des de l'inici del procés ens qüestionem entorn d'alguns conceptes, les conclusions apareixen, i apareixeran poc a poc: inclusió, diferència, diversitat, discapacitat, getto, societat, intervenció, ego, auto-estima, col.lectiu...

L'Isidre escriu (i ens agrada llegir-lo):

"Amantis, des de la diferència



Allò que més clarament ens uneix i ens defineix com a companyia Amantis és el fet de considerar la diferència com un valor intrínsec i irrenunciable de l’essència de l’ésser humà i de la vida que dóna forma a tot el planeta.

Totes tres utilitzem diferents disciplines artístiques. Totes tres aportem aquesta dinàmica multidisciplinària al grup, que el configura i el defineix. Els nostres projectes estan impregnats d’aquesta diferència en la seva mateixa concepció. La nostra dinàmica de treball parteix de la base que les persones del col·lectiu amb el qual col·laborem en cada projecte passen a formar part de la companyia i del procés creatiu. Partim de la sinergia, la creació es porta a terme des d’aquests paràmetres de fusió. Cada projecte, doncs, es basa en l’acceptació d’aquesta diferència. No es dóna un procés d’integració del col·lectiu en qüestió, sinó una comunió de diferències."



* * *

Demà més (i millor)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada