dijous, 17 d’abril del 2014

codis

Cada visita a Tàrrega obre una nova porta. Hem passat la nostra tercera residència, tres dies d'exercicis, entrevistes, i converses de matinada sobre l'espai i la història.

Proposar experiències, accionar, explicar històries, engegar l'interruptor de les emocions. En això estem...



















Poc a poc anem desgranant i construïnt. No hem de fer grans esforços per a vèncer prejudicis, totes les barreres imaginades es difuminen.

Un dels reptes de la companyia, quan ens enfrontem al treball amb un altre col.lectiu, és el de la recerca del codi compartit. Quan passes la barrera del codi, de la convenció, del pre-establert, i arribes a compartir llenguatge i premises, el "fer" flueix.















L'amor és a la base del codi. 
L'amor és a la base de l'experiència.
L'amor és a la base de tota creació (això ho diu Tagore).






















En els tallers regnen el silenci, la concentració, l'escolta, la mirada, el sentiment i l'acció compartida o individual.













Investiguem sobre l'amor. Les seves fonts, els seus dolors, el seu gest, com es mou, com s'explica. Què ens apropa? Quina és la veritable empatia? Com es trenca una ànima? Com es guareix una ànima?














I discutim sobre la discapacitat. Qui és capaç de què? Qui no és capaç d'alguna cosa? Què o qui ens discapacita? Qui és diferent? Qui és igual? Quins interessos hi ha darrere les valoracions de discapacitat? I la llibertat? Qui vetlla per la llibertat?

















I al final de totes les preguntes, altre cop: joc i amor. Què, sinó?



























*  *  *


Dijous al vespre, després d'un matí intensíssim d'investigació, i una tarda intensíssima de paperassa per a la recerca de finançament, vam estar a la presentació del Programa de Suport a la Creació de Fira Tàrrega a la Fàbrica Moritz. Trobada amb les altres companyies del programa, companyies amigues i companyies que ho seran, totes amb projectes molt interessants. 

I ja estem acabant de completar l'equip. A la propera residència serem 2 més a la companyia! Ja us ho explicarem.



MÉS FOTOS a FLICKER

SEGUEIX-NOS a facebook

visita LA NOSTRA WEB



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada