dilluns, 7 d’abril del 2014

Demà A2 direcció Tàrrega

Fa 10 dies que vam tornar de la segona setmana de residència a Tàrrega, i demà tornem a marxar cap allà.

Les dues estades que hem fet en laboratori amb l'Associació Alba, el treball de taula que hem fet la companyia abans d'anar a Tàrrega (preguntant-nos de on partia i cap a on anava la nostra investigació artística i dissenyant plans de treball), durant les nostres estades (revisant, repensant, regirant, reestructurant, reconduint, relacionant),  i el treball online que hem fet després (primers esbossos dramaúrgics per a la creació col.lectiva), ens situen a les portes de la segona fase del procés de treball. 


Ara ja ens coneixem les cares. 

Ara ja som totxs al mateix punt de partida. 

Ara ens toca desenvolupar, capbussar-nos totxs juntxs en la investigació de les experiències escèniques que viurem al setembre amb el públic de la Fira., aquest és un dels nostres objectius com a companyia, sí, investigar accions artístiques que generaran experiències culturals compartides.

Demà... A2 direcció Lleida, conduïr amb el sol escalfant-nos l'esquena, jugar, dinar al Gat del Rosal, jugar altre cop, veure la posta de sol mentre passegem una estona abans de sopar, seguir, seguir, jugar. 


* * *

Paralel.lament al treball de laboratori de creació a Tàrrega estem acabant de conformar l'equip del projecte (producció, vídeo, ), començant a engegar el pla de comunicació, cercant finançament (el suport de Fira Tàrrega, del Festival Escena Poblenou i del Festival Itineràncies, co-productors de l'espectacle, és una bona base, però no n'hi ha prou per a cobrir totes les despeses del projecte), gestionant aspectes tècnics... 


* * *

La cia. Amantis ja tenim companyia artística per el projecte SOM! Ellxs són algunxs  de les protagonistes:

Maria

Pepe

Aratxa

Anton


Càndida

Marta


Josep Maria i Maria Alba

Clara

Ivette

Mari-Àngels

Anna

Lluís



Josep Maria

Sebi, Fidel, Albert

Antonio

Xavi



Més fotos i info al Facebook, o a  la web de la companyia.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada